Ochtendyoga

Begin de dag met een frisse focus, een helder hoofd en een wakker en ontspannen lichaam. De lessen wisselen in intensiteit en activiteit, afgestemd op de noden van de groep, in een speelse mengeling van pranayama (ademhalingsoefeningen), asana (yogahoudingen), vinyasa (flow), meditatie… Een ideale start van de dag!

Easy flow

Op een rustig tempo verkennen we de basishoudingen uit de yogatraditie en komen in beweging. Doorheen de beoefening vergroten we de voeling met ons lichaam, onze kracht, soepelheid en ontspanning. Geschikt om je lichaam rustig in beweging te brengen, kracht, soepelheid en zachtheid te brengen, ook zonder yoga-ervaring of met (enige) fysieke klachten.

Dynamische yoga

Deze les is geschikt voor mensen met enige yoga-ervaring en/of conditie. We verdiepen onze practise in een dynamische flow (vinyasa) van iets uitdagendere asana’s (yogahoudingen). Na deze les voel je je energie stromen en ervaar je meer ruimte, kracht en soepelheid.

Therapeutische yoga

In kleine groep (max. 6 deelnemers) gaan we afgestemd met yoga op verkenning. Geschikt voor mensen met fysieke klachten en zonder yoga-ervaring. Op een rustig tempo herstellen en verdiepen we het contact met ons lichaam. Vertrekkend vanuit je individuele conditie, met respect voor je grenzen komen we zacht (terug) in beweging, ons lichaamsbewustzijn verruimend. We leren op een gezonde, bevrijdende manier bewegen en onze voeling in ons dagelijks functioneren beter afstemmen op de noden van ons lichaam. We nemen de tijd om rustig doorheen de houdingen te bewegen en deze af te stemmen op ieders kunnen en noden. Er is ruimte om stil te staan bij persoonlijke klachten, hun anatomie/fysiologie, individuele/aangepaste beoefening en eventuele adviezen.

Individuele yoga

Ook voor individuele yoga kun je bij mij terecht.
Neem contact op met je vraag en we bekijken samen wat ik voor je kan doen.

Thematische yoga

Doorheen het jaar komen verscheidene thema’s in korte reeksen van 5 lessen aan bod. In deze reeksen gaan we in kleine groep persoonlijk aan de slag met een combinatie van bewegen in groep, aangepaste oefeningen, zelfmassage, …

Regelmatig plannen we ook een eenmalige lange les in, al dan niet rond een thema, meestal op een zaterdagvoormiddag.

Staat de les die jij zoekt momenteel niet in de agenda? Laat zeker weten waarin je interesse hebt, extra reden om ze gauw terug in te plannen!

Ben je op zoek naar yoga op maat van waar jij momenteel staat? Of je nu last hebt van fysieke klachten, op andere vlakken vastloopt of gewoon meer uit jezelf en je leven wilt halen, ook voor (een) individuele yogasessie(s) ben je meer dan welkom. We gaan samen aan de slag met houdingen, oefeningen, een ritme en intensiteit die jou de kracht en flow geven die je zoekt.

Yoga voor de wervelkolom:
start in oktober!